Levering og lægning af trægulv varetages professionelt

Intet gulv opleves som mere naturligt end et ægte trægulv. Et trægulv er velegnet til de fleste arealer i såvel bolig som erhvervslokaler. 

Hos Dybmose Gulvmontage tilbyder vi levering og lægning af trægulve i langt de fleste træsorter og kvaliteter. 

Vi kører ud til private og erhverv i bl.a. Vissenbjerg, Middelfart, Odense og omkringliggende områder for at lave en flot gulvbelægning med et ægte trægulv.

Vi står klar til at løse enhver opgave

Vi kan varetage alle opgaver, der har med trægulv at gøre. Vi tilbyder både udskiftning af dit gamle laminatgulv eller parketgulv med et klikgulv eller et plankegulv, ligesom vi også tilbyder slibning og behandling af dit gulv.

Der er med andre ord ikke den opgave, som vi ikke kan udføre i forbindelse med trægulve.

Hvad koster nyt trægulv?

Hvis du skal have lagt et helt nyt trægulv i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så kan du være sikker på at få en attraktiv pris, når du lader os stå for opgaven. 

Den konkrete pris afhænger dog af en række forskellige faktorer, herunder bl.a.:

  • Hvor mange kvadratmeter gulv, du skal have lagt
  • ​Hvilken type trægulv, du vælger
  • ​Hvilken efterbehandling, gulvet skal have
  • ​Om du selv har indkøbt trægulvet og blot har brug for hjælp til at lægge det, eller om vi skal indkøbe gulvet for dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en pris på. Vi udarbejder gerne et billigt og helt uforpligtende tilbud til dig på lige netop det trægulv, som du kunne tænke dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 40 31 13 23 eller skrive til vores e-mail dybmose@dybmose-gulv.dk for en indledende dialog. 

Alternativt kan du også altid skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt