LVT-gulv monteres for private og erhverv

Vælg slidstærke vinylfliser eller vinylplanker

Et LVT-gulv er et slidstærkt vinylgulv i enten fliser eller planker. Det kaldes også for et designgulv og er et populært valg i mange både private hjem og erhvervslokaler. Hos Dybmose Gulvmontage har vi 30 års erfaring inden for forskellige former for gulvbelægning, som vi udfører for både private boligejere og erhvervskunder. 

Vi holder selv til i Vissenbjerg, hvorfra vi blandt andet ofte kører ud til kunder i lokalområdet, Odense, Middelfart og omegn, som ønsker at få lagt et LVT-gulv.​

Der er mange gode grunde til at investere i et LVT-gulv

Når du vælger et LVT-gulv, får du et bredt udvalg af forskellige farver, mønstre og stilarter, som du kan vælge imellem, så du kan få lige netop det gulv, som du kunne tænke dig, og som passer til din indretning. Derudover får du et fugtbestandigt gulv, der er særdeles velegnet i husets køkken, og samtidig har et LVT-gulv en meget stor modstandsdygtighed over for både ridser og pletter. Det har således en lang holdbarhed og er let at vedligeholde.

Ydermere er et LVT-gulv utroligt behageligt at gå på, idet det er både varmt, blødt og har akustiske egenskaber, som gør, at det også giver en god akustik i de rum, gulvet er lagt i.​

5 fordele ved at vælge os

Når du vælger at få lagt et LVT-gulv af vores virksomhed i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. Vi udfører vores arbejde i en høj håndværksmæssig kvalitet
  2. Der er ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre
  3. ​Vi har 30 års erfaring inden for vores fag
  4. Vi lægger vægt på den gode service
  5. Vi er altid punktlige og til at regne med

Kontakt os og få beregnet en pris på dit nye gulv

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på montering af et LVT-gulv i højeste kvalitet. Vi tilbyder både luksus vinylfliser og vinylplanker, og der er noget at vælge imellem for enhver smag.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt