Linoleumsgulv er et meget slidstærkt og miljørigtigt valg

​Kunne du tænke dig et slidstærkt og miljøvenligt gulv? Så kan du med fordel kigge nærmere på et linoleumsgulv. 

Lige her hos Dybmose Gulvmontage er vi specialister i gulve, og derfor kan vi tilbyde montering af eksempelvis linoleumsgulve hos dig. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Odense, Middelfart og Vissenbjerg.

Linoleum er et meget stærkt gulvmateriale, som har præget vores hverdag gennem mere end 100 år. Faktisk er indholdet og fremstillingsmetoden næsten den samme som dengang. 

Linoleum er meget slidstærkt og resistent over for blandt andet tunge belastninger, pletter og brændemærker. Med den rigtige vedligeholdelse kan linoleum bevare sin flotte overflade i mange år.

Hvad koster linoleumsgulve?

Den nøjagtige pris på et linoleumsgulv afhænger af, hvilken farve, hvilken struktur og hvilket mønster du vælger samt opgavens samlede omfang. 

Hos os kan du dog være sikker på altid at modtage en så billig pris pr. m2 som muligt. Derudover er du garanteret et gulv, som du kan få glæde af i mange år frem.

Linoleum fremstilles af linolie og harpiks blandet med træsten- og korkmel. Derfor er linoleum et fornuftigt og miljørigtigt valg.

Gulvtypen anvendes primært i offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder. Men vil du have et spændende og vedligeholdelsesvenligt gulv i dit køkken, din entré eller lignende, er linoleum et godt valg.

Linoleum føres i mange varianter med forskellige strukturer og mønstre og kan laves i flotte mønstergulve

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Skal vi sammensætte et godt tilbud på montering af et linoleumsgulv hos dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar til at tage imod nye kunder.

Du kan kontakte os på telefon: 40 31 13 23 eller på mail: dybmose@dybmose-gulv.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt