Montering af vinyl i vådrum står vi gerne for

Skal du have lagt nyt gulv i et vådrum? Så kan du med fordel få professionel hjælp fra Dybmose Gulvmontage. Vi har brede kompetencer inden for gulve og kan derfor tilbyde forskellige ydelser, såsom montering af vinyl i vådrum. Vi dækker alle områder omkring Odense, Middelfart og Vissenbjerg.

Vi er et professionelt firma med mere end 30 års erfaring inden for blandt andet montering af vinyl i vådrum. Derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Hos os er du garanteret høj kvalitet til lave priser hver gang. Derudover kan du være sikker på, at vi leverer et holdbart resultat til den aftalte tid.

Opnå flere fordele ved montering af vinyl i vådrum

Vinyl, der benyttes i vådrum, kaldes også homogen vinyl. Det er en meget stærk og fleksibel belægning til montering på trækonstruktioner i våde rum.​

Det er en utroligt rengøringsvenlig belægning, som giver mange spændende muligheder i badeværelses- og bryggersmiljøer.

Derudover kan det også monteres som vægbeklædning i eksempelvis brusenicher. Her svejses væg- og gulvbelægning sammen, og der opnås herved 100% vandtæthed. Homogene vinyler fås i en bred vifte af farver og stukturer og fås også som skridsikre belægninger, som er ideelle til storkøkkener eller badeværelser til ældre.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du ønsker flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for montering af vinyl i vådrum, så kontakt os gerne med det samme. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål og tilbyde professionel rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon: 40 31 13 23 eller på mail: dybmose@dybmose-gulv.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt